מאפינס קפה ושוקולד

מסתבר שלא קשה לאפות עוגת שוקולד טבעוני, כאשר (בגלל חוסר השימוש בביצים) יש עניין כללי שהחלק האמצעי של העוגה לא נאפה מספיק. אז כמובן ניתן להכניס סכין ולבדוק, אבל אם רוצים להיות בטוחים שהתוצאה היא אכן טובה, אז בתוך מאפינס העוגות האלה יוצאים טוב.

אם כן תרצו לעשות מהתערובת עוגה, אז זה מתאפשר, כדי שהעוגה יהיה נמוך, כי אחרת יש קושי עם המתכון. (כמובן ניתן גם לאפות על 170 מעלות (במקום 180) לכ-10 דקות יותר, ואז גם עוגה גבוה יתכן יצא בסדר.

בכל מקרה, בתוך תבניות של מאפינס התוצאה תמיד טובה:

Chocolate Muffins

המתכון הבא: קאפקייק בננה