לזניה

הסוד להצלחה של הלזניה שלנו היתה ההקרמה עם מתכון הגבינה שלנו. הגבינה היתה כל כך פופולרית, שנאלצנו לייצר לזניות מיוחדות עבור הבראנץ’ של שישי, כי קרה לנו שוב ושוב שלקוחות שטיפה נלהבו מדי לקחו גם חתיכה של הלזניה וגם עוד הקרמה מסביב, אז זה כמובן היה בעיה.

בעניין סוגי הלזניות, תמצאו פה גם מתכון של הלזניה חצילים שלנו, בעניין תערובת התרד, אם משתמשים בתרד קפוא, לא לשכוח להוריד את הנוזלים (לשים את התרד המופשר בתוך מסננת ולהוציא את הנוזלים), ובכל מקרה, כל מילוי טעים מתאים ללזניה.

הלזניה גם ניתן גם די טוב להקפאה, ולפחות ההקרמה לא נשברת. מה שכן, עבור הקפאה כדאי לייבש מספיק טוב את תערובת התרד-טופו במחבת, ואז המרקם אחרי ההפשרה יהיה גם כן בסדר.

Lasagne

המתכון הבא: לזניה חצילים