קיש פטריות

להלן הגרסה עם קמח כוסמת כדי לייצר קיש נטול גלוטן. כמובן ניתן להיעזר גם בקמח רגיל או מלא (עדיף אבל לשים לא יותר מחצי כמות הקמח כקמח מלא, אחרת הבצק יהיה קשה מדי.

ניתן להחליף כמובן את הפטרות בכל דבר אחר, אבל תמיד חשוב להוציא נוזלים, גם מפטריות מטוגנות, גם מברוקולי מוקפץ, כלומר לא כדאי להכניס ירקות קפואים ישר לתוך הקיש, כי הנוזלים שלהם יכנסו לתוך הקיש.

מבחינת כמויות, נא לשים לב שמדובר על תבניות גסטרונום (המגשים התעשייתיים הגדולים), לא על תבניות עגולות.

Mushroom Quiche

המתכון הבא: קובה סלק