פלפלים ממולאים

גם מזה עשינו לא מעט, לעיתים קרובות מדי יום, היה ביקוש.

מובן שלב העניין הוא הטחון, אז אנחנו פירקנו את קציצות הסייטן שלנו, שהם היו מבוססים על מתכון לכדורי בשר של ספר הבישול של Candle 79 (ספר ממש טוב, מאחד המסעדות הטבעוניות הטובות בעולם). כל עוד במלאי, ניתן לקנות קציצות סייטן במחסני הטבעונות.

מינוי שונה מאשר טחון מהצומח יהיה השימוש בשווארמה צמחית (עם התוספות של המתכון), גם זה יוצא מעולה. אנחנו תמיד התבססנו על שווארמה מסייטן, שהוא יותר דומה לשווארמה במרקם, כמובן גם שווארמה מסויה יכול להיות מתאים, כל עוד שהוא טעים לכם.

בעניין המתכון, לא לשכוח שהגבינה מעל מתווסף רק בסוף, כי אחרת הגבינה תישרף לפני שהפלפל יהי המספיק רק. כמו כן, אם אתם מקרימים בתנור, אז כדאי לשים את הפלפלים הכמעט מוכנים במדף למעלה בתנור, ואז ההקרמה מתבצע תוך 5 דקות, לעומת זאת עם תשימו את הפלפלים במדף התחתון, אז ההקרמה ייקח יותר זמן.

בעניין הקפאה, ניתן להקפיא, אבל כן כמובן מרגישים בפלפל עצמו שהיה הקפאה והפשרה. המילוי וההקרמה לא משתנים.

Stuffed Peppers

המתכון הבא: כדורי עדשים ברוטב מסאלה