עוגת גבינה ללא גבינה

אחת העוגות היותר פופולריות אצלנו לאורך כל שנות הפעילות, ולא קשה מדי להכנה.

בעניין הטופו, עדיף טופו משי, שאני יודע שלא ניתן להשיג בארץ בחנויות, אז טופו רך יהיה גם מועיל (נמכר בין היתר באריזות של קילו תוצרת כפר ויילר בחנויות מזרח מערב) וטופו קשה קצת פחות, אבל אם אין ברירה, אז גם טוב.

וכמובן ניתן גם להיעזר בשמנת טופו קנויה, עדיף במתכון הזה להחליף רק עד חצי מכמות הטופו בשמנת סויה.

כמות מיץ הלימון נראה אולי יחסית גבוה, אבל פחות מורגש בתוך העוגה האפוייה. כמובן ניתן לשים גם פחות, ועיקר תפקידו, להעלות על הטעם של הטופו וכמובן גם לתת רעננות.

היתה גם לקוחה אחת שהכניסה נענע טחון, וגם זה כמובן יוצא טעים (היא הביאה פרוסה לטעימה).

Un-Cheese Cake

המתכון הבא: טירמיסו