קינוחים
כאן היה אתגר, לא רק בגלל הביצים שחסרים בעולם הטבעוני, אלא גם כי בשנים הראשונות, כלומר לפחות בין 2006 ל-1020, לא היה ניתן לשכנע אף עסק להתעסק עם קינוחים טבעוניים, וזה היה בעיה של ממש, כי כמובן רוב המסעדות ובתי הקפה קנו את הקינוחים שלהם מכמה קונדיטוריות שהתמחו בזה, וזה כמובן חוסך עלויות הכנה, ולנו לא היתה אפשרות כזאת.
ולצערי, כמו שניסיתי לגייס שף טבעוני, ללא הועיל, אז בעיה זהה היתה לי עם הנסיון למצוא קינדיטור שיהיה מוכן לעשות קינוחים טבעוניים (מובן שלא היתה דרישה שהוא או היא בעצמם יהיו טבעוניים). לכן לא היתה ברירה מאשר להשקיע לא מעט זמן בלנסות לא מעט מתכונים, והטובים ביותר נכנסו לתפריט ואתם תראו אותם בדפים הבאים:
המתכון הבא: עוגת גבינה ללא גבינה